با همکاری مهندس غلامی و کمک دکتر عبادی، کتاب "مقدّمه‌ای بر عطرسازی" که یکی از دو منبع مهمِّ رشته‌ی عطرسازی می‌باشد، منتشر گردید.

این کتاب توسّط دیوید جی ویلیامز، رئیس و استاد بخش عطرسازی دانشگاه پلی موث کشور انگلستان نگاشته شده و بسیار کامل است. عطّاران تفنّنی و حرفه‌ای اوّلین کتابی که به علاقه‌مندان عطرسازی توصیه می‌نمایند این کتاب است.
کتاب به تاریخ عطر و روش‌های عصاره‌گیری قدیمی و جدید و چگونگی طرّاحی، ساخت و تولید عطر می‌پردازد و خانواده‌های مختلف عطر را بیان و فرمول مقدّماتی برای این خانواده‌ها ارائه می‌نماید. 
همچنین به ساخت و استفاده از بیس‌های گل‌بو پرداخته و فرمول این بیس‌ها را ارائه می‌نماید. کتاب با استفاده از عکس‌های بسیار جالبی تزیین شده است.
ترجمه و ویرایش کتاب وقت و زحمت زیادی نیاز داشت که این امر با موفّقیّت به پایان رسید.

علی‌ایحال فهرست کتاب بدین شرح است:

گفتار مترجم

فصل اوّل: رایحه، عطر و زبانِ رایحه

مقدّمه

نابویایی: فقدان حسّ بویایی

نابویایی دائمی

نابویایی موقّتی

عطر

زبان رایحه

خانواده‌های عطر

لغات توصیف‌کننده‌ی رایحه

خصوصیّت رایحه

فصل دوّم: فرآیندهای عصاره‌گیری

فرآیندهای نوین تقطیر

عصاره‌گیری با روغن‌های جاذب

عصاره‌گیری با حلّال

رِزینوید

کانکریت‌ها و ابسولوت‌ها

فرآیندهای فشردن

ترکیب موادّ‌ِ معطّرِ طبیعی

اسانس روغنی

اسانس‌های روغنی بعنوان عطر

فصل سوّم: نظیرسازی و ساخت عطر

مقدّمه

حفظ کیفیّت

نظیرسازی عطر

خلقِ عطر

عطرِ موجود در قفسه

ساخت عطر اصیل

ارتقاءِ رایحه

تکنیک‌های خلّاق اختصاصی

ساخت نمونه‌هایی از بیس‌های گل‌­بو

استفاده از بیس‌های گل‌بو

انواع عطرها

عطرهای دسته‌گل

عطرهای گل‌بو-آلدهایدی

عطرهای شرقی

عطرهای غیرِگل‌بو

عطرهای قبرسی

عطرهای مایع اسطوخودّوس

عطرهای فوجِر (سرخسی)

ادوکلن یا عطرهای مرکّباتی

عطرهای تک­‌جنسیّتی

عطرهای جدید

تولید عمدۀ عطر

بهترین نمونه‌های ساخت عطر

عطرهای زنانه

عطرهای مردانه

عطرهای تک‌جنسیّتی

ضمیمه

کتاب‌­شناسی

امکان ارسال پستی کتاب برای تهران و شهرستان فراهم است.

آدرس ایمیل: sharif.1.attar@gmail.com

شریف عطّار